P+R Transferium Rotterdam Alexander parkeerinformatie Ideaal zijn de P+R terreinen rond het centrum van Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken vanaf de Ring Rotterdam en met direct OV naar het stadscentrum. Goedkoop parkeren als u met de metro of tram naar het centrum van Rotterdam reist met uw OV-Chipkaart. Helaas betaalt u op dit P+R Alexander wel, namelijk € 2,- bij het uitrijden (als u met OV chip heeft gereisd).

TIP: Goedkoop Parkeren in ParkBee parkeergarages in Rotterdam

  1. Parkeergarages op verschillende plekken in Rotterdam.
  2. Vooraf te reserveren
  3. Al vanaf € 1,50 per uur en € 7,50 per dagP+R Transferium Alexander Rotterdam

alexander P+R terrein Alexander ligt vlakbij het gelijknamige metro- en treinstation, direct aan de rijksweg A20, afrit 16 Prins Alexander. U kunt op rijksweg A16, afslag 27 nemen en de borden volgen naar P+R Alexander. Het terrein heeft 473 plaatsen en wordt beperkt bewaakt.

TIP: Goedkoop Parkeren in ParkBee parkeergarages in Rotterdam

  1. Parkeergarages op verschillende plekken in Rotterdam.
  2. Vooraf te reserveren
  3. Al vanaf € 1,50 per uur en € 7,50 per dagAdres

Pr.Alexanderlaan 35 - 3068 PN Rotterdam.

Openingstijden en openbaar vervoer P+R Alexander

P+R Alexander is doorgaans 24/7 geopend. Elke 5 min reist u in 17 minuten met de metro naar Rotterdam Centrum, met de trein om de 15 min in 9 min naar Rotterdam Centraal.

Tarieven P+R Alexander

Parkeren kost €2,- op vertoon van een OV-chipkaart, waarmee u reist en in- en uitcheckt. Meer weten over de werking P+R Rotterdam (parkeren icm openbaar vervoer)? Klik hier.
Het goedkope parkeertarief geldt alleen als u verder reist met de OV-kaart. Doet u dat niet of u reist verder met een papieren kaartje dan betaalt u het 'normale'parkeertarief. De betaaltijden van dat tarief zijn:
- maa t/m don van 07.00 - 19.00 uur
- vrijdag van 07.00 - 22.00 uur
- tarief : € 0,50 per 18 minuten
Let op: na uitchecken heeft u 1 uur de tijd om het terrein te verlaten.

Kaart Plattegrond P+R Alexander