P+R Transferium Rotterdam Alexander parkeerinformatie Ideaal zijn de P+R terreinen rond het centrum van Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken vanaf de Ring Rotterdam en met direct OV naar het stadscentrum. Goedkoop parkeren als u met de metro of tram naar het centrum van Rotterdam reist met uw OV-Chipkaart. Helaas betaalt u op dit P+R Alexander wel, namelijk € 2,- bij het uitrijden (als u met OV chip heeft gereisd).
goedkoop parkeren
ParkBee heeft meer dan 10 goedkope parkeerlocaties in Rotterdam.
Hoe werkt het?
1) Zoek je dichtstbijzijnde locatie en reserveer direct!
2) Je kunt daarna Gratis de ParkMobile app hier downloaden
3) Start met goedkoop parkeren!
Meer weten?
Bekijk hier alle ParkBee locaties in Rotterdam

P+R Transferium Alexander Rotterdam

alexander P+R terrein Alexander ligt vlakbij het gelijknamige metro- en treinstation, direct aan de rijksweg A20, afrit 16 Prins Alexander. U kunt op rijksweg A16, afslag 27 nemen en de borden volgen naar P+R Alexander. Het terrein heeft 473 plaatsen en wordt beperkt bewaakt.

Adres

Pr.Alexanderlaan 35 - 3068 PN Rotterdam.

Openingstijden en openbaar vervoer P+R Alexander

P+R Alexander is doorgaans 24/7 geopend. Elke 5 min reist u in 17 minuten met de metro naar Rotterdam Centrum, met de trein om de 15 min in 9 min naar Rotterdam Centraal.

Tarieven P+R Alexander

Parkeren kost €2,- op vertoon van een OV-chipkaart, waarmee u reist en in- en uitcheckt. Meer weten over de werking P+R Rotterdam (parkeren icm openbaar vervoer)? Klik hier.
Het goedkope parkeertarief geldt alleen als u verder reist met de OV-kaart. Doet u dat niet of u reist verder met een papieren kaartje dan betaalt u het 'normale'parkeertarief. De betaaltijden van dat tarief zijn:
- maa t/m don van 07.00 - 19.00 uur
- vrijdag van 07.00 - 22.00 uur
- tarief : € 0,50 per 18 minuten
Let op: na uitchecken heeft u 1 uur de tijd om het terrein te verlaten.

Kaart Plattegrond P+R Alexander