Waar wilt u parkeren?

P+R Transferium Rotterdam Alexander parkeerinformatie Ideaal zijn de P+R terreinen rond het centrum van Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken vanaf de Ring Rotterdam en met direct OV naar het stadscentrum. Goedkoop parkeren als u met de metro of tram naar het centrum van Rotterdam reist met uw OV-Chipkaart. Helaas betaalt u op dit P+R Alexander wel, namelijk € 2,- bij het uitrijden (als u met OV chip heeft gereisd).
  • TIP van de redactie: Goedkoop parkeren Rotterdam

    Goedkoop parkeren in parkeergarages in Rotterdam
    € 2,- p/h
    goedkoop parkeren rotterdam

    Word nu gratis klant van Parkmobile en krijg exclusief toegang tot goedkope parkeergarages in Rotterdam. Bespaar tot wel 50% op parkeerkosten en parkeer op loopafstand van je bestemming! Er zijn bv parkeergarages op loopafstand van de Blaak of de markthal.

Hoe werkt het?
1) Zoek hier naar een parkeergarage
2) Word nu gratis klant van Parkmobile en start met besparen!

P+R Transferium Alexander Rotterdam

alexander P+R terrein Alexander ligt vlakbij het gelijknamige metro- en treinstation, direct aan de rijksweg A20, afrit 16 Prins Alexander. U kunt op rijksweg A16, afslag 27 nemen en de borden volgen naar P+R Alexander. Het terrein heeft 473 plaatsen en wordt beperkt bewaakt.

Adres

Pr.Alexanderlaan 35 - 3068 PN Rotterdam.

Openingstijden en openbaar vervoer P+R Alexander

P+R Alexander is doorgaans 24/7 geopend. Elke 5 min reist u in 17 minuten met de metro naar Rotterdam Centrum, met de trein om de 15 min in 9 min naar Rotterdam Centraal.

Tarieven P+R Alexander

Parkeren kost €2,- op vertoon van een OV-chipkaart, waarmee u reist en in- en uitcheckt. Meer weten over de werking P+R Rotterdam (parkeren icm openbaar vervoer)? Klik hier.
Het goedkope parkeertarief geldt alleen als u verder reist met de OV-kaart. Doet u dat niet of u reist verder met een papieren kaartje dan betaalt u het 'normale'parkeertarief. De betaaltijden van dat tarief zijn:
- maa t/m don van 07.00 - 19.00 uur
- vrijdag van 07.00 - 22.00 uur
- tarief : € 0,50 per 18 minuten
Let op: na uitchecken heeft u 1 uur de tijd om het terrein te verlaten.

Kaart Plattegrond P+R Alexander