bezienswaardigheden rotterdam parkeerinformatie In het centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren. Parkeren in een parkeergarage is de beste optie. Gratis zijn de bewaakte P+R-terreinen aan de rand van de stad. Het parkeer-info-systeem geeft aan waar capaciteit beschikbaar is.

Aanbieding: Goedkoop Parkeren in Rotterdam
Hele dag va slechts € 12,50 per dag!

Interparking Lijnbaan is een grote parkeergarage in hartje Rotterdam. Makkelijk bereikbaar, comfortabel en direct aan de Lijnbaan en Koopgoot.
Reserveer nu en parkeer zéér goedkoop. Bekijk deze aanbieding

Parkeren Doelen Rotterdam

Concert- en congresgebouw De Doelen is ná het Concertgebouw te Amsterdam het tweede concertgebouw van Nederland. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) is de belangrijkste bespeler van De Doelen. Het adres is Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam.
parkeerinformatie Parkeergarage Schouwburgplein ligt dichtbij De Doelen, de Rotterdamse Schouwburg en bioscoop Pathé.

Parkeren Schouwburg Rotterdam

De Rotterdamse Schouwburg is het adres in Rotterdam voor ballet-, toneel-, dans en opera voorstellingen. De Rotterdamse Schouwburg biedt ook onderdak aan festivals als GDMW, het International Film Festival Rotterdam en Poetry nternational. Het adres is Schouwburgplein 25 - 3012 CL Rotterdam.
parkeerinformatie Parkeergarage Schouwburgplein is de dichtstbij De Doelen, de Rotterdamse Schouwburg en bioscoop Pathé gelegen parkeergarage.

Parkeren Museum Boymans van Beuningen Rotterdam

Museum Boymans van Beuningen is een museum voor beeldende kunst, gelegen aan het Museumpark te Rotterdam. Het museum toont creaties op het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en design. In de directe nabijheid vindt u ook het Nederlands Architectuur Instituut (NAi), Museumwoning Sonneveld, het Chabotmuseum, De Kunsthal en het Natuurhistorisch Museum. Het adres is Museumpark 20, 3015 CX Rotterdam.
parkeerinformatie Parkeergarage Museumpark - Museumpark 32 - 3015 CX Rotterdam.

Parkeren Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal is een tentoonstellingsgebouw waar jaarlijks ongeveer 25 exposities worden georgani- seerd. De Kunsthal is een bijzonder gebouw dat ontworpen is door architect Rem Koolhaas. Het adres is Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam. In de directe nabijheid vindt u ook het Nederlands Architectuur Instituut (NAi), Museumwoning Sonneveld, het Chabot- museum, Mueseum Boymans van Beuningeen en het Natuurhistorisch Museum.
parkeerinformatie Parkeergarage Museumpark - Museumpark 32 - 3015 CX Rotterdam.

Parkeren Ahoy Rotterdam

Sportpaleis Ahoy in Rotterdam-zuid. Het is het grootste indoor complex voor grote evenementen in Nederland. AHOY wordt voor diverse doeleinden gebruikt : sport, muziek, tentoonstellingen, congressen en seminars. Beroemd zijn inmiddels de wielerzesdaagse van Rotterdam, het ABN-tennis- toernooi en het North Sea Jazz festival die jaarlijks in dit complex plaatsvinden.
parkeerinformatiePARKEREN: eigen parkeerterrein voor 2000 auto’s. Het vaste dagtarief is € 12,50. Parkeren is ook mogelijk in de overdekte parkeergarage Zuidplein op 5 minuten loopafstand (hier geldt een ander tarief). Goede alternatieven bieden ook de P+R voorzieningen, o.a. bij de metrostations Slinge, Kralingse Zoom en Capelsebrug.