parkeergarages rotterdam
parkeergarages rotterdam
Parkeren in een Parkeergarage in Rotterdam? Let op: de parkeertarieven schelen nogal. Hierbij een overzicht van de parkeergarages. Het centrum van Rotterdam heeft diverse parkeergarages met redelijke tarieven. In alle garages kunt u contant betalen, met chipknip, pinpas en credit card. Op vrijdagavond en in het week- einde is het druk, waardoor dan de parkeercapaciteit beperkt is.

Parkeergarages Rotterdam Centrum

Stadsdeel Rotterdam centrum heeft enorm veel parkeergarages. De parkeertarieven zijn relatief duur maak vaak wel goedkoper dan parkeren op straat. De parkeertarieven in de parkeergarages in Rotterdam verschillen nogal.
De gemeente Rotterdam beheert diverse parkeergarages. Ook zijn er diverse commerciële aanbieders zoals Interparking en Q-Park. Parkeren in deze parkeergarages is vaak duurder.
Een goedkoop alternatief is in vele wijken wel te vinden. Zo kunt u in bepaalde wijken parkeren in een parkeergarage met een app.
Meer lezen: Parkeergarages in Rotterdam Centrum

Parkeergarages Rotterdam

Op onderstaande kaart de parkeergarages in Rotterdam. Meer info: klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm

Aanbieding: Goedkoop Parkeren in Rotterdam
Hele dag va slechts € 12,50 per dag!

Interparking Lijnbaan is een grote parkeergarage in hartje Rotterdam. Makkelijk bereikbaar, comfortabel en direct aan de Lijnbaan en Koopgoot.
Reserveer nu en parkeer zéér goedkoop. Bekijk deze aanbieding

Parkeergarages Rotterdam Delfshaven

Rotterdam Delfshaven heeft diverse parkeergarages. Met name rondom het Nieuwe Westeb en het Lloyd kwartier zijn er mogelijkheden goedkoop te parkeren.
Parkeergarages in Rotterdam Delfshaven

Parkeergarages Rotterdam Charlois

In Rotterdam Charlois kunt u nog relatief makkelijk parkeren. Er zijn een aantal parkeergarages waar u de auto veilig kunt parkeren. Rondom het Zuiderpark en Ahoy adviseren wij u een parkeergarage.
Parkeergarages in Rotterdam Charlois

Parkeergarages Rotterdam Feijenoord

Mer name tijdens wedstrijden van Feijenoord kan het druk zijn in dit stadsdeel. Gelukkig zijn er voldoende parkeergarages.
Parkeergarages in Rotterdam Feijenoord

Parkeergarages Rotterdam Groot Ijsselmonde

Op veel plekken kunt u nog prima parkeren op straat.
Parkeergarages in Rotterdam Groot IJsselmonde

Parkeergarages Rotterdam Kralingen

In Kralingen zijn er veel parkeerplekken op straat. Wel betaald. Sommige parkeergarages zijn goedkoper!
Parkeergarages in Rotterdam Kralingen

Parkeergarages Rotterdam Prins Alexander

Rondom Prins Alexander is heel veel parkeerplek. Toch schelen de parkeertarieven flink.
Parkeergarages in Rotterdam Prins Alexander