In Rotterdam Delfshaven zijn er verschillende parkeersectoren. Parkeren op straat is in Rotterdam relatief prijzig. Er zijn redelijk veel parkeergarages, zowel commerciele als gemeentelijke. Een aantal parkeergarages in Delfshaven hebben goedkope tarieven.

Parkeren in Rotterdam Delfshaven

Parkeren in Rotterdam Delfshaven is betaald parkeren. De tarieven kunnen variëren afhankelijk van het specifieke gebied en het tijdstip van de dag.

Wijken in Rotterdam Delfshaven

Rotterdam Delfshaven bestaan uit de wijken Schiemond, Bospolder/Tussendijken, Spangen, Oud-Mathenesse, Nieuw-Mathenesse, Nieuwe Westen en Middelland.

Aanbieding: Goedkoop Parkeren in Rotterdam
Hele dag va slechts € 12,50 per dag!

Interparking Lijnbaan is een grote parkeergarage in hartje Rotterdam. Makkelijk bereikbaar, comfortabel en direct aan de Lijnbaan en Koopgoot.
Reserveer nu en parkeer zéér goedkoop. Bekijk deze aanbieding

Parkeerzones en parkeersectoren Rotterdam Delfshaven

Op onderstaande kaart de parkeertarieven in Rotterdam Delfshaven Meer info: klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm
Let op: De kaart en de tijden zijn indicatief. Voor de exacte parkeertijden en parkeertarieven controleer altijd de parkeerautomaat!

Parkeertarieven Delfshaven

In de meeste gevallen gelden de volgende parkeertarieven (onder voorbehoud van wijzigingen, het is altijd verstandig om actuele informatie te controleren):
Kleur op kaart
Tijden betaald parkeren
Parkeertarief
Oranje
maandag t/m zaterdag: 09 - 23 uur
zondag: 12 - 23 uur*
€ 3,00 per uur
Groen
maandag t/m zaterdag: 09 - 23 uur
zondag: 12 - 23 uur*
€ 2,08 per uur
*Controleer altijd de parkeerzone waarin u staat. In sommige zones zijn net afwijkende tijden.

Parkeergarages in de Buurt