parkeren ahoy rotterdam Ahoy is de evenemtenlocatie van Rotterdam. Parkeren is er prima te doen, maar soms ook wel druk. Er zijn 2000 parkeerplaatsen op het naast Ahoy gelegen parkeerterrein.

Over Ahoy

Ahoy ligt in het zuiden van Rotterdam, gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Op de A15, A16 en A29 wordt Ahoy/Zuidplein d.m.v. borden aangegeven.
• Ahoy is het grootste indoor complex voor grote evenementen in Nederland en bestaat uit het grote sportpaleis en zes hallen. In totaal kunnen 30.000 personen gelijktijdig Ahoy bezoeken.

Adres

Ahoy-weg 10 - 3084 BA Rotterdam
• AHOY wordt gebruikt voor sport, muziek, tentoonstellingen, congressen en seminars. Beroemd zijn inmiddels de wielerzesdaagse van Rotterdam, het ABN-tennistoernooi en het North Sea Jazz festival die jaarlijks in dit complex plaatsvinden.

Tip van de redactie: Betaal niet langer téveel!

Let op parkeergarages van ParkBee zijn alleen toegankelijk is met de gratis te downloaden Parkmobile App


Parkeren Ahoy

parkeerinformatie Ahoy heeft diverse mogelijkheden om te parkeren. Het dichtstbij is het eigen parkeerterrein van Ahoy dat plaats biedt aan 2000 auto’s. Het vaste dagtarief is € 13,-. U betaalt vóóraf, bij het oprijden van het terrein. Betaling kan met cash, creditcard of PIN-pas. Uitrijden 24/7.

Parkeren is ook mogelijk in de overdekte parkeergarage Zuidplein op 5 minuten loopafstand (hier geldt een ander tarief).
Goede alternatieven bieden ook de P+R voorzieningen, o.a. bij de metrostations Slinge, Kralingse Zoom en Capelsebrug.
Let wel dat u mogelijk veel tijd nodig heeft om het parkeerterrein van Ahoy te kunnen verlaten als u dat gelijktijdig met vele andere automobilisten doet.

goedkoop parkeren
TIP: Parkeergarage ParkBee Witte de With Rotterdam
Parkeergarage Witte de With Rotterdam

Goedkoop parkeren in Rotterdam? ParkBee Parkeergarage Witte de With Rotterdam ligt vlakbij de Witte de Withstraat, Westblaak en Museum Boijmans van Beuningen. Blaak. Bij deze parkeergarage kun je alleen met de Parkmobile App parkeren.
ParkBee Witte de With heeft doordeweeks een capaciteit van 5 parkeerplekken en in het weekend 25 parkeerplekken. Je parkeert hier voor slechts € 2,- per uur en max € 12,50 per 24-uur.
Lees meer over Parkeergarage Witte de With Rotterdam

Kaart / Plattegond Ahoy Rotterdam