parkeren ahoy rotterdam
Parkeren bij Ahoy in Rotterdam? Dat kan tijdens evenementen druk en duur zijn, er zijn echter ook goedkopere parkeerlocaties in de buurt. Wij geven gratis handige tips!
Ahoy is dé evenemetenlocatie van Rotterdam. Parkeren is er prima te doen, maar soms ook wel druk. Er zijn 2000 parkeerplaatsen op het naast Ahoy gelegen parkeerterrein.
AHOY wordt gebruikt voor sport, muziek, tentoonstellingen, congressen en seminars. Beroemd zijn inmiddels de wielerzesdaagse van Rotterdam, het ABN-tennistoernooi en het North Sea Jazz festival die jaarlijks in dit complex plaatsvinden.

Over Ahoy

Ahoy ligt in het zuiden van Rotterdam, gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Op de A15, A16 en A29 wordt Ahoy/Zuidplein d.m.v. borden aangegeven.
Ahoy is het grootste indoor complex voor grote evenementen in Nederland en bestaat uit het grote sportpaleis en zes hallen. In totaal kunnen 30.000 personen gelijktijdig Ahoy bezoeken.

Adres Ahoy

Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam

Kaart / Plattegrond Parkeergarages en parkeertarieven rondom Ahoy Rotterdam.

Meer info: klik op de plattegrond of bekijk de kaart op volledig scherm

Parkeren Ahoy

Ahoy heeft diverse mogelijkheden om te parkeren. Het dichtstbij is het eigen parkeerterrein van Ahoy dat plaats biedt aan 2000 auto’s. Het vaste dagtarief is € 16,-. U betaalt vóóraf, bij het oprijden van het terrein. Betaling kan met cash, creditcard of PIN-pas. Uitrijden 24/7.
Let wel dat u mogelijk veel tijd nodig heeft om het parkeerterrein van Ahoy te kunnen verlaten als u dat gelijktijdig met vele andere automobilisten doet.
Parkeren is ook mogelijk in de overdekte parkeergarage Zuidplein op 5 minuten loopafstand (hier geldt een ander tarief) of in een van de goedkope ParkBee parkeergarages in de buurt.

Parkeergarages rondom Ahoy

Parkeerterrein Carnissesingel

parkeergarage carnissesingel ahoy rotterdam
goedkope parkeergarage rotterdam
Parkeerterrein Carnissesingel is een zeer goedkoop parkeerterrein tegenover Ahoy. Een van de goedkoopste parkeermogelijkheden in de buurt. Vooraf reserveren is mogelijk.
Meer over parkeerterrein Carnissesingel

Parkeergarage Dynamostraat

parkeergarage dynamostraat rotterdam
goedkope parkeergarage rotterdam
Parkeergarage Dynamostraat is gelegen in Rotterdam Zuid vlakbij winkelcentrum Zuidplein. Een van de goedkoopste parkeergarages in de buurt, maar alleen beschikbaar op gelimiteerde tijden. Vooraf reserveren is mogelijk. Meer over parkeergarage Dynamostraat

Parkeergarage Ahoy Rotterdam

parkeergarage ahou
Parkeerterrein Ahoy is gelegen in Rotterdam op de Ahoyweg 10. De beheerder is het complex Ahoy zelf. De parkeertarieven worden per dag vastgesteld.
Meer over parkeergarage Ahoy

Parkeergarage Zuidplein

parkeergarage zuidplein  rotterdam
Parkeergarage Zuidplein is een enorme parkeergarage met maar liefst 1200 gelegen in Rotterdam bij winkelcentrum Zuidplein. In de buurt ligt onder andere Ahoy en het Ikazia Ziekenhuis. Ook Theater Zuidplein is om de hoek.
Meer over parkeergarage Zuidplein

gratis
Tip van onze redactie:
Nieuwe App: Park + GO met Gaiyo

gratis parkeren
Bij deze app betaal je géén transactiekosten.
Parkeer goedkoop in Rotterdam en reis verder met de fiets, scooter of OV.
Gaiyo verzorgt je hele reis met één app.
Probeer deze app nu gratis