parkeerinformatie
In Rotterdam geldt betaald parkeren, in het centrum zelfs op elke dag van de week. Wilt u weten waar u kunt parkeren, dan helpt het parkeergeleidingssysteem u daarbij.

Parkeren op straat in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam geldt onbeperkt en betaald parkeren op elke dag van de week. U kunt betalen met (pre-paid) chipknip, mobiel en soms ook met creditcard. Het parkeer-informatie-systeem helpt u met het vinden van de gewenste parkeerplaats. Meer over betaald parkeren.

Parkeergarages Rotterdam

De tarieven van de parkeergarages in Rotterdam zijn redelijk. Het is in het weekeinde erg druk, u moet dan wel zoeken naar een plek. Betalen kan contant maar ook met chipknip, pinpas en credit card. Bekijk de parkeergarages

TIP: Goedkoop Parkeren in ParkBee parkeergarages in Rotterdam

  1. Parkeergarages op verschillende plekken in Rotterdam.
  2. Vooraf te reserveren
  3. Al vanaf € 1,50 per uur en € 7,50 per dagrotterdam

P+R Rotterdam

Goedkoop en gemakkelijk zijn de P+R terreinen rond het centrumgebied van Rotterdam. Er is direct openbaar vervoer met de metro en/of bus naar het stadscentrum beschikbaar. De meeste P+R terreinen zijn gratis bij gebruik van OV maar helaas niet meer allemaal. Bekijk alle P+R Terreinen in Rotterdam.

Parkeren Treinstations

Treinzigers kunnen met korting gebruik maken de P+R parkeerterreinen bij NS-stations : P+R Rotterdam CS en P+R NS-station Rotterdam Lombardijen .

Winkelen in Rotterdam

Rotterdam is bekend om haar grote diversiteit aan winkels. U vindt hier naast winkels van de bekende ketens ook veel winkels op het gebied van mode, kunst en woning- inrichting. De winkels in de binnenstad zijn elke zondag geopend. Lees meer.

Evenementen in Rotterdam

Rotterdam is succesvol om de stad op het gebied van kunst, cultuur en sport op de kaart te zetten. Het organiseert elk jaar vele festivals met internationale belangstelling, zoals het North Sea Jazz Festival en het Internationale Filmfestival van Rotterdam.
Sorry deze pagina doet het eventjes niet. We zijn bezig met de website.
Ga naar de homepage
Parkeergarage qpark Zuidplein Rotterdam Parkeergarage Zuidplein is een enorme parkeergarage met maar liefst 1200 gelegen in Rotterdam bij winkelcentrum Zuidplein. In de buurt ligt onder andere Ahoy en het Ikazia Ziekenhuis. Ook Theater Zuidplein is om de hoek. De beheerder is Q-Park. De parkeertarieven zijn relatief hoog. Op deze pagina meer informatie over parkeergarage Zuidplein.

Parkeertarieven Parkeergarage Zuidplein Rotterdam

Parkeertijd
Parkeertarief
Per 19 minuten
€ 1,-
Maximale dagtarief
€ 18,-

TIP: Goedkoop Parkeren in ParkBee parkeergarages in Rotterdam

  1. Parkeergarages op verschillende plekken in Rotterdam.
  2. Vooraf te reserveren
  3. Al vanaf € 1,50 per uur en € 7,50 per dagAdres Parkeergarage Zuidplein

Twentestraat 10 , Rotterdam
Aantal plekken: 1400
Doorrijhoogte: 1,9

Openingstijden:

24 uur 7 dagen per week

Plattegrond Parkeergarage Zuidplein Q-Park

Parkeergarage zorgboulevard Rotterdam Parkeergarage Zorgboulevard is gelegen in Rotterdam op de Krimpenerstraat 9 naast het Maasstad Ziekenhuis. De parkeergarage is enorm. Er zijn maar liefst 1885 parkeerplekken. De beheerder is Q-Park De parkeertarieven zijn redelijk. Op deze pagina meer informatie over parkeergarage Zorgboulevard.

Parkeertarieven Parkeergarage Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

Parkeertijd
Parkeertarief
Per 12 minuten
€ 0,50
Maximale dagtarief
€ 10,-

TIP: Goedkoop Parkeren in ParkBee parkeergarages in Rotterdam

  1. Parkeergarages op verschillende plekken in Rotterdam.
  2. Vooraf te reserveren
  3. Al vanaf € 1,50 per uur en € 7,50 per dagAdres Parkeergarage Zorgboulevard

Krimpenerstraat 9 , Rotterdam
Aantal plekken: 1773
Doorrijhoogte: Onbeperkt

Openingstijden:

24 uur 7 dagen per week

Plattegrond Parkeergarage Zorgboulevard Q-Park