P+R Transferium Rotterdam Alexander parkeerinformatie Ideaal zijn de P+R terreinen rond het centrum van Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken vanaf de Ring Rotterdam en met direct OV naar het stadscentrum. Goedkoop parkeren als u met de metro of tram naar het centrum van Rotterdam reist met uw OV-Chipkaart. Helaas betaalt u op dit P+R Alexander wel, namelijk € 2,- bij het uitrijden (als u met OV chip heeft gereisd).

Tip van de redactie: Goedkoop parkeren in Rotterdam

wist je dat je goedkoper kunt parkeren in rotterdam
Parkeergarages van bedrijven zijn nu toegankelijk om te parkeren.
Bij deze ParkBee parkeergarages parkeer je vanaf slechts €1,50 per uur en slechts € 10,- per 24-uur.
Je opent met de gratis parkmobile app de parkeergarage en parkeren is er vaak wel 50% goedkoper dan in de buurt!
Hoe werkt het?
1) Schrijf je in bij ParkBee
2) Je kunt daarna de gratis app hier downloaden
3) Start met goedkoop parkeren!

P+R Transferium Alexander Rotterdam

alexander P+R terrein Alexander ligt vlakbij het gelijknamige metro- en treinstation, direct aan de rijksweg A20, afrit 16 Prins Alexander. U kunt op rijksweg A16, afslag 27 nemen en de borden volgen naar P+R Alexander. Het terrein heeft 473 plaatsen en wordt beperkt bewaakt.

Adres

Pr.Alexanderlaan 35 - 3068 PN Rotterdam.

Openingstijden en openbaar vervoer P+R Alexander

P+R Alexander is doorgaans 24/7 geopend. Elke 5 min reist u in 17 minuten met de metro naar Rotterdam Centrum, met de trein om de 15 min in 9 min naar Rotterdam Centraal.

Tarieven P+R Alexander

Parkeren kost €2,- op vertoon van een OV-chipkaart, waarmee u reist en in- en uitcheckt. Meer weten over de werking P+R Rotterdam (parkeren icm openbaar vervoer)? Klik hier.
Het goedkope parkeertarief geldt alleen als u verder reist met de OV-kaart. Doet u dat niet of u reist verder met een papieren kaartje dan betaalt u het 'normale'parkeertarief. De betaaltijden van dat tarief zijn:
- maa t/m don van 07.00 - 19.00 uur
- vrijdag van 07.00 - 22.00 uur
- tarief : € 0,50 per 18 minuten
Let op: na uitchecken heeft u 1 uur de tijd om het terrein te verlaten.

parkeertip
TIP: Parkeergarage Parkbee Alexandrium Rotterdam
Parkeergarage Alexandrium Rotterdam

Goedkoop parkeren in Rotterdam? Parkbee Parkeergarage Alexandrium Rotterdam ligt onder Shopping Center Alexandrium en op 3 minuten loopafstand van Woonmall Alexandrium. Bij deze parkeergarage kun je alleen met de Parkmobile App parkeren.
Parkbee Alexandrium heeft een capaciteit van 128 parkeerplekken. Je parkeert hier voor slechts € 0,95 per uur en max € 10,- per 24-uur.
Lees meer over Parkeergarage Alexandrium Rotterdam

Kaart Plattegrond P+R Alexander