parkeerinformatie In het centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren. Parkeren in een parkeergarage is de beste optie. Gratis zijn de bewaakte P+R-terreinen aan de rand van de stad. Het parkeer-info-systeem geeft aan waar capaciteit beschikbaar is.

parkeertip
TIP: Parkeergarage Parkbee Botersloot Rotterdam
Parkeergarage Botersloot Rotterdam

Goedkoop parkeren in Rotterdam?
Parkbee Parkeergarage Botersloot Rotterdam aan Binnen Rotte en op een paar minuten loopafstand van de Markthal en Station Blaak. Bij deze parkeergarage kun je alleen met de Parkmobile App parkeren.
Parkbee Botersloot heeft een capaciteit van 25 parkeerplekken. Je parkeert hier in de avonduren voor slechts € 1,80 per uur en overdag voor € 2,50 per uur. Het maximale tarief is € 15,- per 24-uur.
Lees meer over Parkeergarage Botersloot Rotterdam

Budgettip van de redactie: Goedkoop parkeren in Rotterdam

wist je dat je goedkoper kunt parkeren in rotterdam
Bij ParkBee parkeergarages parkeer je vanaf slechts €1,50 per uur en slechts € 10,- per 24-uur.
ParkBee maakt parkeergarages van bedrijven toegankelijk om te parkeren.
Op het moment dat een bedrijf geen gebruik maak van de parkeergarage staat deze vaak leeg.
Daar is nu een oplossing voor. Met een app van Parkmobile kun je parkeren in deze ParkBee parkeergarages.
Je opent met de app de parkeergarage en parkeren is er vaak wel 50% goedkoper dan in de buurt!
Speciale Actie Rotterdam: Gratis ParkBee proberen!
1) Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS € 5,- parkeertegoed.
2) Je kunt daarna de gratis app hier downloaden .

Tip van de redactie voor Rotterdam dit weekend:
Ga je dit weekend naar Rotterdam? Je kunt goedkoop parkeren in parkeergarage Schiestraat. De parkeergarage ligt direct achter het Hofplein. Je betaalt er slechts € 2,- per uur en 10 euro voor een hele dag.
Betalen gaat via de Gratis app van Parkmobile.
Meer weten over deze parkeergarage? Lees verder op parkeergarage ParkBee Schiestraat...

Parkeren Doelen Rotterdam

Uit in Rotterdam Concert- en congresgebouw De Doelen is ná het Concertgebouw te Amsterdam het tweede concertgebouw van Nederland. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) is de belangrijkste bespeler van De Doelen. Het adres is Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam.
parkeerinformatie Parkeergarage Schouwburgplein ligt dichtbij De Doelen, de Rotterdamse Schouwburg en bioscoop Pathé.

Parkeren Schouwburg Rotterdam

Uit in Rotterdam De Rotterdamse Schouwburg is het adres in Rotterdam voor ballet-, toneel-, dans en opera voorstellingen. De Rotterdamse Schouwburg biedt ook onderdak aan festivals als GDMW, het International Film Festival Rotterdam en Poetry nternational. Het adres is Schouwburgplein 25 - 3012 CL Rotterdam.
parkeerinformatie Parkeergarage Schouwburgplein is de dichtstbij De Doelen, de Rotterdamse Schouwburg en bioscoop Pathé gelegen parkeergarage.

parkeertip
TIP: Parkeergarage Parkbee Witte de With Rotterdam
Parkeergarage Witte de With Rotterdam

Goedkoop parkeren in Rotterdam? Parkbee Parkeergarage Witte de With Rotterdam ligt vlakbij de Witte de Withstraat, Westblaak en Museum Boijmans van Beuningen. Blaak. Bij deze parkeergarage kun je alleen met de Parkmobile App parkeren.
Parkbee Witte de With heeft doordeweeks een capaciteit van 5 parkeerplekken en in het weekend 25 parkeerplekken. Je parkeert hier voor slechts € 2,- per uur en max € 10,- per 24-uur.
Lees meer over Parkeergarage Witte de With Rotterdam

Parkeren Museum Boymans van Beuningen Rotterdam

Museum Boymans van Beuningen is een museum voor beeldende kunst, gelegen aan het Museumpark te Rotterdam. Het museum toont creaties op het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en design. In de directe nabijheid vindt u ook het Nederlands Architectuur Instituut (NAi), Museumwoning Sonneveld, het Chabotmuseum, De Kunsthal en het Natuurhistorisch Museum. Het adres is Museumpark 20, 3015 CX Rotterdam.
parkeerinformatie Parkeergarage Museumpark - Museumpark 32 - 3015 CX Rotterdam.

Parkeren Kunsthal Rotterdam

Uit in Rotterdam De Kunsthal is een tentoonstellingsgebouw waar jaarlijks ongeveer 25 exposities worden georgani- seerd. De Kunsthal is een bijzonder gebouw dat ontworpen is door architect Rem Koolhaas. Het adres is Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam. In de directe nabijheid vindt u ook het Nederlands Architectuur Instituut (NAi), Museumwoning Sonneveld, het Chabot- museum, Mueseum Boymans van Beuningeen en het Natuurhistorisch Museum.
parkeerinformatie Parkeergarage Museumpark - Museumpark 32 - 3015 CX Rotterdam.

Parkeren Ahoy Rotterdam

Uit in Rotterdam Sportpaleis Ahoy in Rotterdam-zuid. Het is het grootste indoor complex voor grote evenementen in Nederland. AHOY wordt voor diverse doeleinden gebruikt : sport, muziek, tentoonstellingen, congressen en seminars. Beroemd zijn inmiddels de wielerzesdaagse van Rotterdam, het ABN-tennis- toernooi en het North Sea Jazz festival die jaarlijks in dit complex plaatsvinden.
parkeerinformatiePARKEREN: eigen parkeerterrein voor 2000 auto’s. Het vaste dagtarief is € 12,50. Parkeren is ook mogelijk in de overdekte parkeergarage Zuidplein op 5 minuten loopafstand (hier geldt een ander tarief). Goede alternatieven bieden ook de P+R voorzieningen, o.a. bij de metrostations Slinge, Kralingse Zoom en Capelsebrug.